fbpx

Failure is an event

Gepubliceerd op 24 juni 2019 12:41

 

‘You are at the top when you clearly understand that failure is an event, not a person, that yesterday ended last night, and today is your brand new day. (…) You know that success doesn’t make you and failure doesn’t break you.(…) You are mature enough to delay gratification and shift your focus from your rights to your responsibilities. (…) You are secure in who you are. (…)” 
 Zig Ziglar

Ken u zelve…weet wat je waard bent, als start om doelen te realiseren.

De laatste paar weken zit ik met mezelf en daarmee met Fitspel in een twijfelkontenmodus. Ga ik mijn doelen realiseren? Kan ik dat wel? Is Fitspel zo anders dan andere gezondheidsinterventies, en zo ja, voor hoe lang nog? Hoe laat ik de mensen de kern van Fitspel zien? 

Als je in een twijfelkontenmodus zit is het verstandig om een grondige zelfevaluatie toe te passen. Practice what you preach. Zoals ik werk met mijn klanten zelf ervaren: wat is je levensverhaal, hoe zie je jezelf nu, waar wil je naar toe? Verleden, heden, toekomst. Of te wel; leer van het verleden, ervaar het heden, om de toekomst te verbeteren.

Mijn levensverhaal: altijd het gevoel hebben niet goed genoeg te zijn. Als kind heb ik op jong leeftijd besloten dat ik het zelf moet maken in het leven, dat alleen ik voor verzadiging kan zorgen. 

Een paar jaar geleden besloten in het diepe te springen. Financiële risico’s genomen om Fitspel te kunnen realiseren. Mensen verklaarden me voor gek, na een behoorlijk heftige periode, ging het eindelijk weer erg goed. Waarom dan weer die risico’s nemen? Antwoord: omdat ik dan mezelf kan zijn. 

Nu in de twijfel. Externe afleidingen, verleidingen en vergelijkingen. Afgelopen zaterdag zei ik tegen Ad: ik weet waar ik goed in ben. En precies daar haal ik de meeste voldoening uit: voor een groep mensen spreken. En deze niet alleen inspireren, maar echt zorgen voor doorbraken. Hen laten inzien dat afvallen inderdaad niets met kilo’s te maken heeft en je daardoor kilo’s gaat afvallen. Precies zoals ik dat met het Brainfood Seminar ga doen.

Ad zei: zoek de mensen die je daarbij kunnen helpen. Mentors. Vormgeven hoe ik dat wil gaan implementeren. Openstaan voor kansen. Verbanden met anderen zoeken. Klaar voor de stap om van onafhankelijkheid naar inter-afhankelijkheid te gaan. Dat zorgt voor synergie! Dat zorgt voor het beoogde resultaat. 

En toen ging ik zondag naar Saskia van The Pepper Witch. 
Zij gaf mij een tarot reading die we hebben opgenomen met een podcast. Totaal ongecensureerd. Vol humor, tranen en on point! 

En natuurlijk gaan coaches nu zeggen: Mira, dat geloof jij toch niet! Dat kan je toch niet serieus nemen? Ik zou zeggen: prima, luister de podcast en verbaas je over wat er gezegd wordt. Geloof is zo persoonlijk. Wat je gelooft is altijd subjectief. 

Voor mij is daarbij maar een geloof belangrijk: het geloof in jezelf. 

Dat is het startpunt. Voor alles. En dat ga ik bij jou versterken. Jouw geloof in jezelf. Omdat je stil gaat staan bij het verleden. Zodat je weet waarom je doet wat je nu doet. En ontdekt waartoe jij in staat bent. Dat gij jij ontdekken bij Braindfood. Het geluk achter de kilo’s. Waardoor diëten definitief verleden tijd is. Omdat je af gaat vallen en slank gaat blijven! 

Direct aanmelden kan hier. 
Met kortingscode EARLYBIRDBRAIN betaal je voor deze 4 uur durende training, tot 1 augustus, slechts € 17,= (i.p.v. € 47,=)

Hoe je verleden er ook uit zag, wat je omstandigheden nu ook zijn; jij creëert je eigen toekomst!

Lieve groet,
Mira

Keep in Touch

Volg ons en like ons op sociale media voor de nieuwste ontwikkelingen binnen Fitspel!

Vragen?

Chatten
Hallo,

Waarmee kunnen we je helpen?