fbpx

Heel veel succes!

Gepubliceerd op 6 mei 2019 16:11

 

Onze dochter start deze week met haar eindexamen. Iedereen wenst haar heel veel succes. 

We wensen anderen zo vaak succes.
Wat is dat eigenlijk; succes?
Wanneer ben je succesvol in het leven? 

Ik geloof dat succes gepaard gaat met gezondheid, met vitaliteit. 
Vitaliteit in al zijn facetten: sociaal-emotioneel, intellectueel, spiritueel en financieel. Je hebt geen succes als je een miljoen hebt, maar een klote relatie. Of wel een six-pack, maar geen empathie. Of enorm veel kennis bezit, maar geen wijsheid. 

Daarnaast  geloof ik dat succes hand in hand gaat met plezier. 
Hoe kan je jezelf succesvol noemen, als je wel business class kan reizen, maar daar niet intens van kan genieten? Hoe kan je streven naar succes als je geen plezier beleeft aan het proces? 

Streven naar succes zonder plezier is een enkele reis naar mislukking. Falen. Stress. Dus streven naar succes is eerst ontdekken wat je leuk vind. Eerst ontdekken waarom je er moeite voor zou doen. Eerst inzien wat het je gaat opleveren. Niet in materiële zin, maar wie je erdoor wordt. 

Precies op deze manier zorgen wij voor jouw blijvend slanke lijn. 
Net zoals succes niet gaat om geld, gaat afslanken niet om kilo’s. En als je dat gaat inzien, ga je kilo’s afslanken. Het gaat er niet om wat je krijgt, het gaat erom wie je erdoor wordt. 

Hoe dat voor jou van toepassing is, laat ik je ervaren tijdens de Brainfood Seminar Deze live masterclass is de start van jouw transformatie, voor de rest van je leven.

Succes wensen we je, als je aan het einde komt voor datgene waar je hard voor hebt gewerkt. Succes wensen we je, als je gaat starten met iets dat je heel graag wilt.

Succes heb je als je weet wat je wilt in het leven.

Keep in Touch

Volg ons en like ons op sociale media voor de nieuwste ontwikkelingen binnen Fitspel!

Vragen?

Chatten
Hallo,

Waarmee kunnen we je helpen?