fbpx

Help mijn droom te realiseren en er zelf beter van te worden

Gepubliceerd op 21 oktober 2018 11:12

 

Sinds 1994 ben ik als zelfstandige werkzaam in de fitness branche met als kerntaak: voedingsbegeleiding en als specialisme: afslankbegeleiding.

Het heeft tot 2016 geduurd dat ik wist wat ik MOEST doen. Stel je voor: 22 jaar werken en dan als een slag bij heldere hemel: de droom.

Het heeft vervolgens anderhalf jaar geduurd deze droom vorm te geven. En pas nu gaat het echt beginnen. Ik voel het in heel mijn wezen.

Met deze nieuwe droom ga ik zoveel mensen gelukkiger maken.

Ik ga je vertellen hoe:

Nog steeds staan mensen niet stil bij de impact van overgewicht. Inmiddels heeft 49% van de volwassenen in Nederland overgewicht. De RIVM heeft uitgerekend dat dat in 2040 62% zal zijn. 
Overgewicht en ongezonde voeding zorgt nu al voor de grootste ziektekostenlast in Nederland.

Ondanks dat wil ik het met jou niet over de grote problemen hebben. Ik wil het met je hebben over de kleine problemen van overgewicht. Jouw problemen. Die jaar, na jaar, na jaar steeds terugkomen. Onopgelost.

Want overgewicht lijkt niet zo belangrijk. Maar het wordt wel irritant. Een paar jaar geleden deed je even heel streng en vlogen de kilo’s eraf. Nu niet meer. Een paar jaar geleden vond je jezelf slank met maatje 36/38, nu voel je je slank met maatje 40/42. Een paar jaar geleden deed je nog sexy lingerie aan voor je partner, nu doe je het licht uit.

En dan heb ik het nog niet eens over de mentale belasting. Niet dat je daar onder gebukt gaat. Tenminste dat denk je, maar in je onderbewuste groeit je onzekerheid. Groeit het idee dat je nooit meer zo sexy zal zijn. Ga je geloven dat een maatje meer bij je leeftijd hoort. Praat je jezelf aan dat dat strakke jurkje ook meer voor die jonge meiden is. 
En terwijl je onzekerheid groeit, neemt je aantrekkelijkheid af. Dat doe je zelf. Dat laat jij toe.

Je zegt dat jouw overgewicht niet belangrijk voor je is, terwijl je er ELKE DAG mee bezig bent.

En dus probeer je weer dat nieuwe dieet…

STOP!

Hier begint mijn droom die ik met jou ga delen.

Stel nu dat je zonder dieet kan afslanken. Zodat de rest van je gezin er niets van hoeft te merken en belangrijker: dat jij ook normaal kan blijven eten, en zonder schuldgevoel af en toe dat glas wijn kan drinken.

Stel nu dat je gaat afslanken samen met een groep gelijkgestemden die hetzelfde (hebben) ervaren als jij. En daarom en daardoor een steun en motivatie kunnen zijn.

Stel nu dat het afslanken zo leuk wordt gemaakt met spellen en prijzen en positieve bekrachtiging, dat volhouden een makkie wordt. Het hele afslank proces een feestje.

Stel nu dat je tijdens dat proces jezelf gaat leren kennen. Je relatie met eten. Je valkuilen. Je plezier. Je strijd. En dat je daarom weet waarom je werkelijk wil afvallen. Dat je ontdekt wat de doelen achter de kilo’s zijn. En omdat je dit weet ga je ook afvallen. Zoveel als jij wilt.

Blijvend. Ook over 10 jaar…

Dat was mijn droom, en is nu realiteit met Fitspel.

Mijn visie is dat jij gaat ontdekken wat je echt wint als je gaat afvallen. En dit gaat veel verder dan “lekker in je vel zitten”.

Mijn doel is jou de handvatten aan te reiken als een kant en klaar positief actieplan. Zodat je tot actie kan overgaan.

Mijn missie is jouw geluk te vergroten door middel van jouw fysieke gezondheid. Want als ik jouw geluk kan vergroten, vergroot ik mijn geluk.

En als jij gelukkiger bent, vergroot jij op jouw beurt weer het geluk van jouw naasten. En als jouw naasten gelukkiger zijn, dan… enzovoort.

Ik ben er zo van overtuigd dat wij gelukkiger worden van delen, dat ik mijn droom heb aangepast en we vanaf 2019 allemaal gaan afslanken voor het goede doel. 
Met concrete doelen en echte bedragen gesponsord vanuit Fitspel en gesponsord door vrienden van de Fitspelers.

Spelend afslanken voor jezelf en daarmee anderen helpen, hoe tof is dat! En het kan! Wij kunnen het. Jij kan het!

Help jij mee mijn droom te realiseren? 
Start dan door mee te doen met de gratis online of live seminar: Fitspel Focus. 
https://www.fitspel.nl/start/fitspel-focus-webinar

Zelf beter worden door te delen. 
Dat is mijn droom.

Lieve groet,
Mira

Keep in Touch

Volg ons en like ons op sociale media voor de nieuwste ontwikkelingen binnen Fitspel!

Vragen?

Chatten
Hallo,

Waarmee kunnen we je helpen?