fbpx

Wat als het even niet gaat zoals je wilt?

Gepubliceerd op 20 maart 2019 12:58

Werkweken rond de 60-70 uur zijn voor mij heel gebruikelijk. Het is voor mij een feit dat wanneer je doelen wilt realiseren daar heel hard voor moet werken. 

Zonder actie geen resultaat

Ik zeg het altijd tegen mijn klanten. Zonder actie blijft de droom een droom die uiteindelijk uit elkaar spat in een desillusie. Kom op! Laten we er voor gaan!

Maar soms gaat het even niet zoals jij wilt. 

Waar doe ik het voor? Is het leven niet om volop te genieten? Dood gaan we allemaal! Waarom die strijd? Je zaken ontzeggen? Zoveel missen van je sociale leven? 

Heb jij je niet ook wel eens deze vragen gesteld? Toen je moest overwerken? Toen je ruzie had met je partner? Toen je meer ging sporten. Toen je op dieet was? 

Op dit soort momenten zullen de meeste mensen opgeven. Maar jij en ik niet. 

Want wij weten het antwoord op de vraag: waar doe ik het voor? 

 

We doen het. 

Omdat HET waard is. 

Omdat je weet dat het model dat je er uiteindelijk voor krijgt je geluk gaat vergroten. Omdat het jou als mens completer maakt. 

Wat nu als het even niet gaat zoals jij wilt? 

Dan baal je. Je stampt even op de grond. Je schreeuwt wellicht. Dag mag. Maar in geen geval geef je op. 

Want opgeven is toegeven aan middelmatigheid. Opgeven is nooit je werkelijke mogelijkheden ontdekken. Opgeven is wat 95% van de bevolking zou doen. 

Ik niet. 

Jij niet. 

Wij zoeken oplossingen. Evalueren. Vragen. 

Gaan op zoek naar de mensen die jou kunnen helpen je doel te realiseren. 

 

Voor mij is dat op zoek gaan naar een marketingstrateeg. Omdat ik geloof in mijn producten. Omdat ik weet hoe waardevol het is. Omdat ik ervan overtuigd ben dat je anders kan afvallen en blijvend kan afvallen. Zonder frustratie. Zonder dieet. Zonder bullshit.

En ik weet hoe frustrerend het is als het afvallen niet lukt. Als het even niet gaat zoals jij dat wilt. 

Als jouw doel afvallen is, dan hoef je niet verder te zoeken, dan meld jij je aan voor Transformation Day. Want tijdens deze trainingsdag ga jij ontdekken wat jouw werkelijke mogelijkheden zijn. Je gaat ontdekken hoeveel doorzettingsvermogen jij hebt. Je gaat ontdekken dat jij in staat bent het lichaam te realiseren waarin jij jezelf kan zijn. 

Vrij. 

Met kortingscode TRANS2019 is je investering voor deze hele trainingsdag, inclusief gezonde lunch en PERSOONLIJK AFSLANKPLAN, maar €25,=

Aanmelden kan hier: https://www.paypro.nl/product/Transformation_Day/61699

Balen als het even niet gaat zoals jij dat wilt is heel normaal. Het gevoel op te willen geven ook. We zijn mensen. Het hoort bij het leven. 

Er is alleen een verschil tussen ons en de massa: wij geven niet op.

Want wij hebben een doel te realiseren!

Pluk je geluk, 

Keep in Touch

Volg ons en like ons op sociale media voor de nieuwste ontwikkelingen binnen Fitspel!

Vragen?

Chatten
Hallo,

Waarmee kunnen we je helpen?