fbpx

90 days to a new you!

Twaalf weken lang gaan wij samen een nieuwe en blijvende manier van afslanken aanleren. Je ontdekt dat je nooit meer hoeft te diëten, dat het makkelijk is, dat je gewoon je wijntje kan blijven drinken en de rest van het gezin er niet onder hoeft te lijden.

Je gaat inzien wat de werkelijke reden is waarom je wilt afslanken, dat afslanken altijd een combinatie is van voeding, bewegen en mindset. Je gaat ervaren dat bewegen ook leuk kan zijn, je conditie verbetert en je wordt sterker. Je leert de balans te vinden in je leven en de noodzaak van rust.

Je krijgt toegang tot de besloten community, waar je met medespelers ideeën kan uitwisselen, elkaar motiveren en steunen.

Stoppen met diëten en alle stress en frustratie die daarbij hoort en starten met te kiezen voor jezelf en een blijvend slanke lijn is onbetaalbaar!

Nooit meer aankomen

Herken jij je hierin?
Het gevoel dat je gevangen zit in je eigen lichaam?
Het idee dat jij nooit alles zal kunnen eten wat jij wilt.
Altijd die strijd in je hoofd over wat je wel en niet gaat eten.
De pijnlijke confrontatie met je overgewicht als je gaat winkelen.
Je voelt je onaantrekkelijk en onzeker.

Ik weet hoe jij je voelt.

Sinds mijn tiener jaren loopt overgewicht als een rode draad door mijn leven. Thuis was ik Het Patatje. Dat doet wat met je zelfvertrouwen. Met je zelfbeeld. Met mijn grote mond wist ik dat altijd weg te poetsen. Vooral veel grappen maken. Voordat een ander dat kan doen.
Ik weet nog als de dag van gisteren dat ik op de avond van een feest, waar ik mij vreselijk op had verheugd, mijn jurk niet aan kon. De rits ging niet dicht. Ik was verdrietig en kwaad. Woest op mijzelf. Op dat moment besloot ik dat het anders moest.

De tijd van diverse diëten volgden. Tegelijkertijd kwam het jojo-en.

Maar misschien nog wel erger dan het jojo-en wat het steeds bewust mijzelf in de maling nemen: overdag heel strikt aan het dieet houden en ’s nachts (stiekem) uit de pindakaas-pot lepelen. Een koekje willen nemen, om er later achter te komen dat opeens het hele pak leeg is… Die constante strijd in je hoofd.

Ik had drie maten kleding in mijn kast. Hoe moest ik verder?  

Ik besloot er mijn werk van te maken. Inmiddels ben ik 25 jaar leef- en leefstijlcoach, geef ik trainingen en doceer ik de vakken voedingskunde en leefstijl coaching, en heb ik mij gespecialiseerd in afslankbegeleiding.

Duizenden mensen heb ik begeleid naar een slanke versie van zichzelf en tijdens deze periode is Fitspel programma ontstaan.Want afvallen gaat niet over kilo’s en diëten, maar over karakter en geluk.

10 Kilo afvallen is slechts een middel om het achterliggende doel te realiseren. Wanneer je dat gaat inzien ga je starten met moeiteloos afvallen en slank blijven. 

Anders denken, blijvend slank… besef je wat dat betekent? Dat betekent: NOOIT MEER JOJO’EN, NOOIT MEER DIËTEN, NOOIT MEER AANKOMEN.

Fitspel op Instagram

Volg ons op INSTAGRAM Start today!

Keep in Touch

Volg ons en like ons op sociale media voor de nieuwste ontwikkelingen binnen Fitspel!

Vragen?

Meld je nu aan voor de GRATIS online masterclass en ontdek dat je zonder dieet, stress en frustratie blijvend slank kan worden.

Online Masterclass

Super leuk dat je gaat mee doen met de Online Fitspel Masterclass. Je gaat tijdens deze masterclass ontdekken of je klaar bent om blijvend slank te worden. Meld je hieronder aan. Tot ziens bij de masterclass!

Als eerste de nieuwste inzichten over blijvend slank en als eerste aanbiedingen ontvangen?

Meld je dan hier aan voor onze fanlijst.

Chatten
Hallo,

Waarmee kunnen we je helpen?