fbpx

Kickstart Afslank Challenge

Kickstart Afslank Challenge

Je wilt wel afslanken, maar je weet niet waar je moet beginnen. Daarbij vind jij afslanken heel vervelend, frustrerend en stressvol. 

Met deze GRATIS Kickstart Afslank Challenge ga je ontdekken dat afslanken ook op een andere manier kan. Op een positieve manier!

Afslanken kan op een andere manier

Vroeger vond ik afvallen heel erg vervelend. Ik mocht niets, terwijl anderen maar konden eten wat ze wilden. Feestjes werden minder leuk. Ik voelde mij onzeker tussen al die slanke vriendinnen. Ik was mij steeds bewust van het truitje dat steeds tussen mijn vetrollen zat. 

Tientallen diëten heb ik gevolgd. Afvallen ging prima, alleen kwam het er even hard weer aan. Super frustrerend.

Zo frustrerend dat ik er mijn werk van heb gemaakt. Duizenden mensen heb ik inmiddels begeleid met afslanken en tijdens mijn loopbaan heb ik een methode ontwikkeld dat er voor zorgt dat je kan afslanken en van het leven kan blijven genieten. 

Tijdens deze Kickstart afslank Challenge ga ik je vertellen hoe!

Jouw overtuigingen positief omvormen

Jouw lichaam zegt wat over jezelf. De manier waarop je met je lichaam omgaat zegt ook wat over jezelf. De jaren dat ik verschillende diëten probeerden en daarin ook weer faalde, voelde als een mislukking. Ik ging steeds meer een hekel krijgen aan mijn lichaam; het zag er niet zo uit zoals ik dat graag wilde zien. 

Deze ervaringen zorgde ervoor dat het hele afvallen en alles wat daarmee te maken had als een negatieve last op mijn schouders lag. 

Tot het moment dat ik ontdekte dat jezelf in staat bent je gedachten over jezelf te veranderen. 

Toen ik dat inzag kon ik ook afvallen.

Deze doorbraak wil ik graag met je delen.

Jij kan afvallen en van het leven  blijven genieten!

In de tijd dat ik aan het diëten was, was afvallen een straf. Het was echt een saai leven tijdens afvallen en een leuk leven als ik niet op dieet was.

Nu ik weet dat je ook op een andere manier kan afvallen wordt afvallen een spel.

Het moment dat je ontdekt dat je kan afvallen door normaal te eten, inclusief dat glaasje wijn, is de start dat je gaat inzien dat afvallen geen straf is.

Dat het een keuze is om voor jezelf te zorgen.

Gewoon omdat jij dat waard bent.

En dat inzicht gun ik jou ook.

Daarom deze GRATIS Kickstart afslank challenge!

Wat men zegt over Fitspel

Bij Fitspel helpen wij u graag met het behalen van uw doelen. Velen gingen u voor. Start today!

"Fitspel in 1 woord? Inspirerend. Vanaf de 1e bijeenkomst was ik om. Fitspel gaat niet om een dieet, het gaat er om dat je (weer) lekker in je vel zit. Geluk. Focus. Doelen. Een schep beweging, een schep mindset en een schep gezonde voeding. Of ik afgevallen ben in 12 weken? Ja. 15 Kilo exact. Serieus. Dank Mira, Ad en Fitspel-genoten, voor de inspiratie!."

Belinda

Marketing & Communicatie Manager, verloor 15 kilo tijdens Fitspel

"Fitspel heeft mij veel gebracht. Veel kilo's kwijtgeraakt en plezier gekregen in bewegen en gezond eten, dat maakt mij gelukkig. Het is een programma voor duurzaam gewichtsverlies."

Sylvia Robert

Medewerker in de zorg. Verloor 11 kilo tijdens Fitspel

"Doordat ik mij vrolijker voel door gewichtsverlies, onderneem ik andere dingen. Bijvoorbeeld contact opnemen met mensen die ik al heel lang niet heb gezien. Lekker gekookt en naar een concert geweest. Ook al is het af en toe lastig het gaat heel goed."

Patricia – 49 jaar

Verpleegkundige (Fitspeler: -/- 14 KG)

"Hier is het programma dat je nodig hebt, dat motiveert en je de middelen en motivatie aanreikt om de verandering te beginnen die je wilt."

Aart

59 jaar, ambtenaar (Fitspeler: -/- 18KG)

"Ik ben super blij dat ik aan Fitspel mee doe! Het is leuk, het werkt en het zit heel goed in elkaar. Je leert super veel. Van jezelf, van de groep, over jezelf. Over voeding, bewegen en psyche. En dat onder de bezielende begeleiding van 2 toppers die elkaar goed aanvullen. Ik raad het iedereen aan!”"

Valerie

36 jaar, orthopedisch chirurg (Fitspeler: -/- 8 KG)

Fitspel op Instagram

Volg ons op INSTAGRAM Start today!

Keep in Touch

Volg ons en like ons op sociale media voor de nieuwste ontwikkelingen binnen Fitspel!

Vragen?

Schrijf je in voor de gratis online Kickstart Afslank Challenge. Start Today!

Chatten
Hallo,

Waarmee kunnen we je helpen?