390 calorieën | 15 minuten bereiden

Voor 4 personen:
Voor de wraps:
6 bietenwraps beetje verwarmd
200 gram falafel
100 gram witte kaas, in kleine blokjes
200 gram gewassen spinazie
1 gesnipperd sjalotje
2 le olijfolie, 1 el balsamicoazijn, zout, peper
Voor de saus:
200 gram magere Franse kwark
1 gesnipperde teen knoflook
Peterselie, aromat, zout, peper
Bak de falafel in 1 olijfolie in paar minuten rondom bruin. Haal uit de pan en snij deze door de helft.
Meng de spinazie, ui, witte kaas met de olijfolie, azijn en breng op smaak met zout en peper.
Verdeel het spinazie-mengsel op de wraps en verdeel de falafel daarover. Rol de wraps op, snij deze door midden en vouw de onderkant dicht. Leg ze op een schaal.
Meng alle ingrediënten voor de saus door elkaar. Serveer de saus bij de wraps.
Eet smakelijk! 😋
Kommentarer