top of page
Zoeken

Risotto met champignons en sla

450 calorieën | 20 minuten bereiden



Voor 4 personen, voor de risotto:

200 gram risotto, 2 blokjes groenten bouillonblokjes, 1 liter water, 1 fijngesnipperde ui en 2 uitgeknepen teentjes knoflook, 200 gram gesneden champignons, 2 el olijfolie, 1 el roomboter, zout en peper naar smaak.


Voor de sla:

200 gram gemengde sla, 1 fijngesneden ui, 100 gram fijn gekruimelde feta, 12 olijven in plakjes, 2 el extra vierge olijfolie, beetje sap van een citroen, zout en peper naar smaak.


Kook het water met de bouillonblokjes.

Fruit de ui en knoflook in de olijfolie en roer de risotto erdoor heen. Wanneer de rijst glazig is, wat bouillon toevoegen en rustig het vocht door de rijst op laten nemen. Voeg de champignons toer en steeds een beetje bouillon. Na ongeveer 20 minuten in de risotto klaar. Haal van het vuur en roer de roomboter erdoor. Breng op smaak met zout en peper.


Meng alle ingrediënten voor de salade door elkaar en serveer op de risotto.


Eet smakelijk 😋.



27 weergaven0 opmerkingen

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page