600 calorieën | 15 minuten bereiden

Voor 2 personen:
150 gram spaghetti
150 gram (ontdooide) kabeljauw
2 tenen knoflook
1 rode peper, in dunne reepjes
5 el olijfolie, zout, peper naar smaak
2 groenten bouillonblokjes
Voor de salade:
150 gram gewassen spinazie
6 cherrytomaatjes, gehalveerd
1 gesnipperd charlotje
1 el balsamico azijn, 1/2 el extra vierge olijfolie, zout, peper
2 el geraspte Parmezaanse kaas
Kook water in de pan en los de bouillionblokjes daarin op. Kook de spaghetti zoals je gewend bent. Verhit de olijfolie en bak hierin de knoflook en rode peper op laag vuur.
Flikker alles voor de salade in een aparte schaal door elkaar en strooi de kaas daarover heen.
5 minuten voordat de spaghetti klaar is, leg je de vis voor 5 minuten in de bouillon op laag vuur (bijna geen belletjes).
Giet de spaghetti af en meng de olie-knoflook daar doorheen. schep op bord en daarop de kabeljauw.
Eet smakelijk!
Comments