top of page
Zoeken

Spaghetti met verse tomatensaus en mosselen

Voor 2 personen:

50 gram spaghetti,

500 gram trostomaten,

25 gram tomatenpuree,

2 el olijfolie,

1 grote ui,

2 tenen knoflook,

100 gram gekookte mosselen,

zout,

peper,

peterselie,

oregano.


Kook de spaghetti volgens gebruiksaanwijzing. Verhit de olie in een koekenpan en fruit hierin de gesnipperde ui en knoflook. Wanneer deze licht bruin zijn, bak dan de tomatenpuree mee en voeg vervolgens de tomaten, in stukjes gesneden, toe. Voeg de kruiden toe en wanneer de tomaten helemaal zacht zijn voeg je de mosselen toen. Laat 5 minuten even warm worden. Meng het tomaten-mosselen mengsel met de spaghetti.

Bereidingstijd: 15 minuten.


Eet smakelijk!



 
 
 

Opmerkingen

Beoordeeld met 0 uit 5 sterren.
Nog geen beoordelingen

Voeg een beoordeling toe
bottom of page